• Follow us:
  • ITDE – Thinking Forward
Kategorije

Najava Konferencije "Internet oglašavanje za privatne iznajmljivače"

ITDE / Turizam

utorak, 1. listopada 2013. 16:22:16

 Prvi Instagram hotel u svijetu

ITDE / Društvene mreže

ponedjeljak, 30. rujna 2013. 15:33:35

1888 Hotel u Sydneyu nudi besplatan boravak gostima koji imaju preko 10.000 Instagram followera.

Ovaj butique hotel sa 90 soba, nalazi se u Pyrmont četvrti u Sydneyu, te je na popisu kulturne baštinejer je zgrada prvobitno bila korištena kao trgovina vune, a sagrađena je, kao što ime kaže 1888.

Inspirirajući se 1888 godinom, kada je KODAK prvi patentirao kameru u kutiji (box camera), hotel je prigrlio popularnost foto-sharing aplikacija, te s dva ekrana na recepciji, stalno prikazuju ažurirane slike koje su gosti stavili na Instagram pomoću #1888hotel.

Instagram korisnici sa više od 10,000 sljedbenika, nagrađeni su sa jednim besplatnim boravkom u hotelu, dok svaki mjesec gost koji je snimio najbolju Instagram sliku tijekom boravka, također dobiva besplatno noćenje.

IZVOR: CNN.COMKoje zemlje najviše troše na digitalno oglašavanje?

ITDE / Tehnologija

četvrtak, 26. rujna 2013. 15:38:10

http://www.statista.com/topics/1176/online-advertising/chart/1493/digital-ad-spend-per-person/

Norveška je vodeća zemlja u svijetu u digitalnom oglašavanju. Potrošnja po glavi, svakog Internet korisnika iznosi 209$, a Sjedinjene Države su druge sa 201$. 

Na ovom gore grafikonu, koji je objavio portal Statista možemo vidjeti koje su zemlje u Top 10 u digitalnom oglašavanju.

IZVOR.: MASHABLE.COM Najveći aerodrom na svijetu

ITDE / Svijet

subota, 21. rujna 2013. 09:24:52

Kada bude potpuno dovršen, futuristički Dubai World Central Al Maktoum International, zamišljen da bude najveća svjetska zračna luka, biti će otvorena sljedeći mjesec puštanjem u rad novog putničkog terminala koji je dizajniran da smjesti i do 7 milijuna putnika godišnje.

Kada bude dovršen, DWC će biti najveća zračna luka na svijetu sa 5 pista i kapaciteta za 160 milijuna putnika i 12 milijuna tona tereta.

Trenutno u svijetu, najprometnija zračna luka je Hartsfield Jackson Atlanta International u SAD-u koja obrađuje oko 89 milijuna putnika godišnje. 

Izvor: TRAVEL AND TOUR WORLD  Vaš osobni batler u hotelu Mandarin Oriental Hyde Park

ITDE / Turizam

četvrtak, 19. rujna 2013. 10:39:40

U očekivanju četvrte sezone hvaljene televizijske drame Downton Abbey, hotel Mandarin Oriental Hyde Park u Londonu, nudi svojim Premiere Suite gostima uslugu vlastitiog batlera po uzoru na Lorda Granthama.

Gosti koji borave u Royal, Imperial ili Predsjedničkom apartmanu imati će na raspolaganju svog vlastitog batlera za ispunjavanje svakog zahtjeva od trenutka dolaska pa sve do odlaska. Slijedeći dobro utabanim stopama legendarnog g. Carsona, batleri Mandarin Oriental Hyde Parka pridržavaju se istim strogim pravilima lijepog ponašanja te rigoroznim standardima usluge kao u kućanstvu Downton Abbeya. Školovani u Buckinghamskoj palači, na usluzi su za više osobnih dnevnih zadataka, uključujući dostavu doručka i novina, dnevno čišćenje cipela, pripremanje kade s izborom soli i ulja, priprema poslijepodnevnog čaja, ili čak koktela na balkonu s pogledom na Hyde Park.

Za boravak u apartmanima Mandarin Oriental Hyde Parka, smještenima u čuvenom Knightsbridgeu, za noć morete izdvojiti 2500£ + PDV, i to ovisno o raspoloživosti.

Izvor: Travel and Tour WorldPronađi nas
Copyright © 2018 International Travel and Destination Experience
Sva Prava Pridržana.