• Follow us:
  • ITDE – Thinking Forward

ITDE Forum - Dubrovnik 2013

ITDE Forum u Dubrovniku, 31. Svibnja 2013 godine

ITDE
31. svibnja 2013. 09:00

I ove godine je u svibnju ITDE Forum, kroz ekskluzivna predavanja i prezentacije od strane vodećih domaćih i stranih firmi, upoznao sve sudionike turističkog tržišta sa novim svjetskim turističkim trendovima kroz upotrebu informacijske i komunikacijske tehnologije.

Zašto su Društveni mediji i mobilne tehnologije važne za poboljšanje poslovanja u turizmu?

Sve je više zahtjeva za individualiziranim i autentičnim iskustvima pri odabiru putovanja, te se sve više oslanjamo na tehnologiju pri planiranju i uživanju u putovanju. Osobne informacije i preporuke dostupne preko društvenih medija, te mobilna tehnologija za pristup proizvodima i uslugama prije i za vrijeme putovanja postaju važan dio naših putovanja. Do 2016. godine promet na našem prosječnom pametnom telefonu narasti će 12 puta. Tehnologiju koristimo intezivnije nego ikad kada govorimo o svojim putovanjima, odmorima, pokazujemo slike i videa, razmjenjujemo ideje o mogućim putovanjima i tražimo mišljenja i recenzije o destinacijama, hotelima, turističkim atrakcijama i o bezbroj drugih aktivnosti vezanih za putovanja i odmor. Oko 45% putnika je reklo da su komentari preko društvenih mreža utjecali pri planiranju njihovih putovanja, a 55% je zapravo temeljilo svoje planove na tuđim mišljenima i iskustvima. Ljudi koji putuju su društveno povezani ne samo i prije i poslije nego sve više i tijekom svojih putovanja zahvaljujući svojim mobilnim uređajima. Po svemu tome, industrija turizma trebala bi intezivnije koristiti društvene medije i mobilne tehnologije.

Program

  • 09.00 – 10.00 „Mobilnim marketingom do popunjenih kapaciteta“ Damir Podhorski, CEO Escape Studio
  • 10.00 – 11.00 „Korištenje društvenih mreža u turizmu“ Ilija Brajković, Managing Partner, Akcija
  • 11.00 – 12.00 „Internet marketing u turizmu“  Damir Podhorski, CEO Escape Studio
  • 12.00 – 12.30 Pauza - Break
  • 12.30 – 13.30 „TripAdvisor – Your Global Partner“ via Skype. Sarah Mathews, DMO Sales Manager TripAdvisor
  • 13.30 – 14.30 „Latest news and trends in digital strategy and Why we should really care about Google Plus?“ via Google Hangout Michael Mrazek, CEO, NCM.at

 

Najava

Lokacija

Hotel Kazbek

Lapadska obala 25 20000, Dubrovnik

Karta

Copyright © 2018 International Travel and Destination Experience
Sva Prava Pridržana.